Tabldot Menülerimiz

3 Çeşitten Oluşan Yemek Listesi

Haftada 3 gün et yemeği, 3 gün etli sebze yemeği verilmektedir.
-Ana Yemek (Et-Sebze-Bakliyat)
-Yardımcı Yemek (Pilav-Makarna-Börek)
-Tamamlayıcı Yemek (Çorba, Salata, İçecek, Tatlı, Meyve Yoğurt, vs.)

4 Çeşitten Oluşan Yemek Listesi

Haftada 3 gün et yemeği, 3 gün etli sebze yemeği verilmektedir.
-Çorba
-Ana Yemek (Et-Sebze-Bakliyat)
-Yardımcı Yemek (Pilav-Makarna-Börek)
-Tamamlayıcı Yemek (Salata, İçecek, Tatlı, Meyve, Yoğurt, vs.)

5 Çeşitten Oluşan Yemek Listesi

Haftada 3 gün et yemeği, 3 gün etli sebze yemeği verilmektedir.
-Çorba
-Ana Yemek (Et-Sebze-Bakliyat)
-Yardımcı Yemek (Pilav-Makarna-Börek)
-Tamamlayıcı Yemek (İçecek, Tatlı, Meyve, Yoğurt, vs.)
-Salata Çeşitleri

Salatabarlı Yemek Listesi

Haftada 3 gün et yemeği, 3 gün etli sebze yemeği verilmektedir.
-Çorba
-Ana Yemek (Et-Sebze-Bakliyat)
-Yardımcı Yemek (Pilav-Makarna-Börek)
-Tamamlayıcı Yemek (İçecek, Tatlı, Meyve, Yoğurt, vs.)
-Salatabar (3 Çeşit, çeşit sayısı isteğe göre değişebilir.)

Çoktan Seçmeli Yemek Listesi

Haftada 3 gün et yemeği, 3 gün etli sebze yemeği verilmektedir.
-Çorba Çeşitleri (Talebe göre çeşit sayısı artırılabilir.)
-Ana Yemek Çeşitleri (Et-Sebze-Bakliyat, talebe göre çeşit sayısı belirlenir.)
-Yardımcı Yemek Çeşitleri (Pilav-Makarna-Börek, talebe göre çeşit sayısı belirlenir.)
-Tamamlayıcı Yemek Çeşitleri (İçecek, Tatlı, Meyve, Yoğurt, vs. Talebe göre çeşit sayısı belirlenir.)
-Salata Çeşitleri (Talebe göre çeşit sayısı belirlenir.)

* Menüler örnek menülerdir. Aylık olarak hazırlanır.
* Mevsime göre menülerimiz değişiklik gösterir.